Zelf jobs in uw site plaatsen


Als je zelf het geluk hebt van al tewerkgesteld te zijn, of je werkt als freelancer, maar je wenst zoveel mogelijk mensen te informeren over de jobs die nog beschikbaar zijn, kan je eenvoudig jobs in uw eigen site integreren. Je kan zelf de locatie, sector, jobtype of de vacature titel kiezen.

Er bestaat een job netwerk waarmee je hier zelfs een commissie kan verdienen op het werkzoekers verkeer dat u aanlevert op de betaalde job links. Er is bovendien de mogelijkheid om uw Adsense code op te geven, zodat je ook je eigen Google Adsense inkomsten op de jobsite kan innen op het verkeer dat je zelf aanlevert.

Je kan eenvoudig intekenen op het affiliatie programma van deze jobsite en binnen korte tijd kan je al commissies te verdienen.

De implementatie van de jobs in uw websites is kinderspel, maar de widgets ogen zeer degelijk en de jobs zijn altijd up-to-date. Er is de mogelijkheid een Zoekveld te integreren, of een lijst van jobs met een voorgegenereerde zoekopdracht. Dit is interessant zijn voor thematische sites. Neem nu bijvoorbeeld een site over Software programmeren, het zou waardevol zijn voor uw bezoekers dat je steeds de laatste nieuwe Programmeurs jobs weergeeft.

2 opmerkingen:

ray14125 zei

hey dit is inderdaad erg handig

Dank aan Werkzoekers blog zei

Zeer handig, heb het ook gebruikt.
Goede extra inhoud voor m'n pagina en m'n bezoekers zijn er ook tevreden over